torstai 18. joulukuuta 2014

Osku Oppaan MEKA TV joulukalenteri 18/24

Täälläpäs taas minä Osku Opas ja MEKA TV jouluallakka. Tällä kertaa muistelen lokakuun tapahtumia.


Jos oli syyskuun meininki hurjaa, niin oli lokakuukin. Tosin lokakuussa minäkin pääsin pitämään yhden vapaapäivän ja pidinpä jopa yhden syyslomapäivänkin. Muuten mentiin koko kuu että vippulan vinkuivat vaan ja sukat pyörii jaloissa vieläkin.

Kaikki kansalaisopistokurssit lähtivät liikkeelle, Ahlaste tuupi valmisteli kuumeisna Karvianjoen vesistön alajuoksun leffoja ja paikallistarinoita alettiin keräämään lasten ja nuorten voimin Kaasmarkussa, Ruskilassa sekä Noormarkussa. Malike jutskia editoitiin Tampereella kaksi päivää, Radio Valo ja Mieletöntä valoa projekti kävi Porissa ja Merikarvialla, järjestettiin Hyvästi masentava maanantai -iltamat, tutustuttiin Hyvän mielen taloon ja alettiin kehittämään siellä yhteistä projektia, Kaunummen kodissa kuvattiin esittelyvideota ja kaksi päivää pyörittiin Jyväskylässä Satakunnan meikäläisten kanssa Me Itse alajaospäivillä.

Joten eipä ihme, että tuossa hyrskynmyrskynpyörinnästä ei tullut ulos editointimyllystä kuin kaksi lyhytleffaa, joista toisen näytinkin jo tässä jouluallakassa aiemmin ja tämän päivän lyhäri olkoon nyt siis Ahlaste tuupin kanssa tehty välipala Ahlaste hevi nappaa.




Ahlaste tuupin pikku välipala siis ennen marraskuun Suurta Grande Finalea, josta kerron sitten jonain toisena päivänä lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti